پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

۳۰ درصد گوشت قرمز در هرمزگان توسط عشایر تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: 30 درصد گوشت قرمز در هرمزگان به میزان 2200 تن توسط عشایر استان تولید می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، مراسم بزرگداشت روز ملی روستا و عشایر و تکریم شبانان و عشایر استان هرمزگان با حضور رئیس فراکسیون عشایری مجلس، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و مسئولین و عشایر در حاجی‌آباد برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در حاشیه این مراسم ضمن گرامی‌داشت روز ملی روستا و عشایر اظهار داشت: روستا و عشایر جزو جدانشدنی از جامعه ما هستند که نقش به سزایی در توسعه انسانی و تولیدات دامی و کشاورزی ایفا می‌کنند و خوشبختانه عشایر استان هرمزگان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و همواره به ایفای نقش خود در جامعه به خوبی پرداخته‌اند.

عباس مویدی افزود: جامعه عشایری، یک قشر مومن، متدین، متعهد و انقلابی است که در هر دوره‌ای پای کار انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است و با تقدیم 11هزار و 276 شهید والامقام دِین خود را به میهن اسلامی به خوبی ادا کرده‌است از این رو در خدمات‌رسانی به این قشر زحمت‌کش باید به صورت عادلانه و ویژه انجام شود.

وی با بیان اینکه، افتخار جامعه عشایری کشور این است که سیدالشهدای محور مقاومت و مبارزه با استکبار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از این قشر است، گفت: در استان هرمزگان سه هزار و 500 خانوار در جامعه عشایری زیست و فعالیت دارند غالبا به صورت درون کوچ در استان هستند.

مویدی افزود: تعداد عشایری که به صورت درون کوچ در استان زندگی می‌کنند دو هزار خانوار است و یکهزار خانوار نیز به صورت برون‌کوچ هستند که تاثیر و نقش به سزایی در تولید استان هرمزگان ایفا می‌کنند. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه میزان کل تولید گوشت در استان هفت هزار و 303 تن است، بیان کرد: عشایر استان 30 درصد کل گوشت هرمزگان را به میزان دو هزار و 200 تن تولید می‌کنند در حالی است که مشارکت عشایر سایر استان‌ها در تولید گوشت  25درصد است. 

وی همچنین با بیان اینکه هرمزگان در تولیدات لبنی سرآمد است؛ میزان تولید شیر در استان را 20 هزار و 300 تن در سال دانست و گفت: میزان شیر تولیدی توسط عشایر استان شش هزار و 90 تن در سال است که 30 درصد کل تولیدات لبنی و نیاز استان را شامل می‌شود.

مویدی با اشاره به خشکسالی‌های مکرر در هرمزگان، عنوان‌ کرد: برای به حداقل رساندن مشکلات آب عشایر استان، آبرسانی سیار به این جامعه انجام می‌شود و با اهدای تانکرهای آب 5هزار لیتری و 10هزار لیتری از سوی امور عشایر و سازمان جهاد کشاورزی، مشکل خاصی در تامین آب عشایر وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خشکسالی‌های پی‌درپی در استان را عاملی برای مطلوب نبودن پوشش گیاهی مراتع استان معرفی‌کرد و خاطرنشان‌کرد: کمبود خوراک دام یکی مسائل مبتلا‌به جامعه عشایری استان است که در حال حاضر به اندازه متقاضیان خوراک دام در استان، ذخیر شده و وجود دارد اما در صورت کوچ عشایر به استان ممکن است با مشکلاتی در این حوزه روبرو شویم.

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٧ مهر ١٤٠١ - ١٠:٤٤
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: