نسخه چاپی


مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری اعلام کرد:

افزایش 20 درصدی گوشت قرمز عشایر در چهارمحال و بختیاری

یحیی حسین پور گفت: امسال تولید گوشت قرمز توسط عشایر چهارمحال و بختیاری 20 درصد افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری فارس، یحیی حسین پور  با اعلام این مطلب اظهار داشت:  کوچ پاییزه عشایر استان از 20 شهریور ماه آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد و تاکنون 80 درصد از جمعیت عشایر، استان را ترک کرده اند.

وی افزود: تمامی مسیرهای عبوری عشایر در اردیبهشت ماه سالجاری به طول 500 کیلومتر بازگشایی و آواربرداری شد.

حسین پور با بیان اینکه عشایر 25 درصد از گوشت قرمز و 35 درصد از صنایع دستی استان را تولید می‌کنند، گفت: در شش ماهه نخست امسال 23 میلیارد تومان تسهیلات ارزان ‌قیمت به عشایر استان پرداخت شده است.

 مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این مدت 700 میلیون تومان برای آبرسانی سیار به عشایر و دام‌هایشان هزینه شده است.

 وی با بیان اینکه جمعیت عشایر برون‌کوچ استان شامل حدود 126 هزار نفر و 14 هزار و 675 خانوار است، گفت: عشایر درون‌کوچ استان 30 هزار نفر هستند که در شهرستان لردگان زندگی می‌کنند.

  • تاریخ درج خبر : شنبه ١٤ مهر ١٣٩٧ - ١٠:٠٢
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: