امروز : 14 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 08:51
  • تعداد بازدید : 248
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جشن نیمه شعبان و پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان امور عشایر ایران

جشن میلاد امام زمان (عج) و چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با حضور نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سرپرست سازمان امور عشایر ایران در جمع کارکنان این سازمان برگزار شد.

جشن نیمه شعبان و پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان امور عشایر ایران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، حجت الاسلام و المسلمین ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، در این مراسم با تبریک این مناسبت‌ها به برکات ماه شعبان اشاره کرد و گفت: ماه شعبان، یک ماه ویژه  و ماه رحمت و خوشنودی پروردگار است و مقدمه‌ ورود به ماه مبارک رمضان و ضیافت الهی است و باید از این فرصتی که خداوند به ما داده بهره لازم را ببریم.
 
حجت الاسلام و المسلمین ربانی افزود: یکی از چیزهایی که در ماه شعبان خیلی به آن تاکید شده، احسان، نیکوکاری و کمک به فقرا است که پاداش آن فوق تصور ما است.
 
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در بخش دوم سخنان خود با اشاره  به پیرورزی انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ما را از زیر یوغ استکبار نجات داد و به ما عزت و کرامت بخشید، پیش از انقلاب، مردم ایران با تحقیر و ظلم مواجه بودند.
 
حجت الاسلام و المسلمین ربانی با یادآوری تصویب قانون کاپیتالاسیون و بیان اینکه اولین حرکت امام زمانی بود که این قانون تصویب شد، اظهار داشت: براساس این قانون، یک آمریکایی هر جنایتی در ایران انجام می داد، ما نمی‌توانستیم او را محاکمه کنیم و باید به آمریکا می‌رفت که نمادی از تحقیر ملت ایران بود.
 
وی به حمایت‌های قدرت‌های جهانی از حکومت پهلوی و نقش مردم در شکست نقشه‌های دشمنان انقلاب اسلامی اشاره کرد و  اظهار داشت: مردم به دنبال امام آمدند و تمام نقشه‌های دشمن را بر آب کردند.
 
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی  یک معجزه و متکی به فضل الهی بود، به پیشرفت‌های امروز کشور در حوزه‌های مختلف، از جمله صنعت نظامی و پهپادها اشاره  کرد و گفت: این موضوع که امروز استقلال داریم و آمریکا برای ما تعیین و تکلیف نمی‌کند نتیجه انقلاب اسلامی است و باید قدر آن را بدانیم و این نعمت را  شکرگزار باشیم.
 
حجت الاسلام و المسلمین ربانی با اشاره به مسائل ابتدای انقلاب از جمله ریاست جمهوری بنی صدر، قائله کردستان و سیستان و ترورهای مسئولین و انفجار حزب جمهوری اسلامی، گفت: این مسائل در هر کشوری اتفاق می افتاد آن کشور سقوط می‌کرد، این‌ها اگر معجزه خدا نیست پس چیست؟ 
 
حجت الاسلام و المسلمین ربانی با تاکید بر اینکه هرچه می‌توانید به  مردم مخصوصاً به عشایر و روستائیان خدمات رسانی کنید، ابراز داشت: کسانی که در دهه ۶۰ به مناطق عشایری رفته اند می‌دانند که آن زمان عشایر کجا بودند و الان کجا هستند؛ به برکت انقلاب اسلامی به پیشرفت‌های زیادی دست یافته‌اند و باید قدرشناس مردم مقاوم کشور باشیم. 
 
در پایان این مراسم، از تعدادی از همکاران و ایثارگران سازمان امور عشایر ایران با اهدای لوح تقدیر شد.
کلمات کلیدی
آتنا صمیمی
خبرنگار :

آتنا صمیمی

تصاویر

تنظیمات قالب