رئیس سازمان امور عشایر ایران: هدف از سرشماری، ثبت اطلاعات واقعی و کامل جامعه عشایری است
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: هدف اصلی از سرشماری، ثبت اطلاعات واقعی و کامل جامعه عشایری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شایان نادری در سومین نشست ویدئوکنفرانسی بررسی سرشماری بهره برداران عشایر با تاکید بر لزوم به روزرسانی دقیق آمار عشایر کوچنده کشور، به مدیران ستادی و استانی امور عشایر تاکید کرد با جدیت از فرصت پیش آمده برای پالایش و به روزرسانی آمار عشایر کوچنده کشور استفاده کنند.
وی با اشاره به ضرورت برقراری تعامل سازنده میان امور عشایر و مسئولین آمار در استان ها، اظهار داشت: باید سازمان و واحدهای استانی و شهرستانی بسیج شوند و تمام امکانات لجستیکی خود را در اختیار اهداف این سرشماری قرار دهند.
نادری با اشاره به نشست های برگزار شده با مسئولین مرکز آمار ایران، برقرار تعامل مؤثر با مرکز آمار را مورد تاکید قرار داد و گفت: با اعتمادسازی و تعامل میتوان مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد را برطرف و سرشماری را به بهترین شکل ممکن انجام داد.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه تشکلهای عشایری بازوی اجرایی سرشماری عشایر کوچنده هستند، نقش تشکلها و تعاونیهای عشایری را در اجرای این سرشماری مؤثر دانست و ابراز داشت: هدف اصلی در این سرشماری، ثبت اطلاعات واقعی و کامل جامعه عشایری کشور بدون هیچگونه دستکاری در آمار است و تشکلهای عشایری باید با مشارکت فعال در این فرایند به ماموران سرشماری کمک کنند.
نادری بیان داشت: استانهایی که عشایر برون کوچ دارند باید در تأمین نیروی انسانی و تجهیزات لازم برای مناطق قشلاقی عشایر خود همکاری لازم را با استان مقصد داشته باشند و در کنار سرشماری عمومی کشاورزی، آمار عشایر خود را به روز کنند.
سومین نشست ویدئوکنفرانسی بررسی سرشماری بهره برداران کشاورزی و عشایری به منظور انجام هماهنگی و برنامهریزی برای ثبت دقیق اطلاعات جامعه عشایری، با حضور مدیران ستادی و استانی امور عشایر و مسئولین آمار استان ها در سالن کوچ سازمان امور عشایر برگزار شد.
مدیران استانی نیز در این نشست به طرح مسائل و چالش های سرشماری پرداختند و گزارشی از عملکرد سرشماری در استان خود را ارائه دادند.
سرشماری عشایر کوچنده یک اقدامی ملی است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بیان داشت: سرشماری صحیح میتواند حق عشایر را در برنامهریزیهای ملی و استانی محقق کند.
پیمان فلسفی با اشاره به سهم ۲۵درصدی عشایر در تولید گوشت قرمز و نقش آنان در تامین امنیت مرزهای کشور، داشتن روحیه بسیجی را برای اجرای بهتر سرشماری عشایر کوچنده کشور ضروری دانست.
وی گفت: سرشماری عمومی کشاورزی بعد از ۱۰سال در کشور در حال انجام است و دقت در آن میتواند به برنامهریزیهای کلان کشور کمک کند.
نتایج سرشماری در خدماترسانی به عشایر تأثیر مستقیم دارد
مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان با اشاره به وجود مشکلات آماری در اعضای تعاونیهای عشایری، گفت: سرشماری بهرهبرداران کشاورزی و عشایری، بذری برای آینده است و نتایج آن در خدماترسانی به عشایر تأثیر مستقیم دارد.
فضل خرم مشارکت فعال تعاونیها و اتحادیهها در ثبت اطلاعات جامعه عشایری و برنامهریزیهای آینده برای آنان را ضروری دانست و بر همکاری تعاونی ها و عشایر با ماموران سرشماری تاکید کرد.
سومین نشست ویدئوکنفرانسی بررسی سرشماری بهره برداران کشاورزی و عشایری به منظور انجام هماهنگی های بیشتر و برنامهریزی برای ثبت دقیق اطلاعات عشایر در این سرشماری، با حضور مدیران ستادی و استانی امور عشایر و مسئولین آمار استان ها در سالن کوچ سازمان امور عشایر ایران برگزار شد.
ششمین سرشماری عمومی بهرهبرداران کشاورزی از ۱۲آبان ماه در سراسر کشور آغاز شده و تا ۲۶آذر ادامه دارد. از سال 1352 تاکنون هر ده سال یک بار سرشماری کشاورزی انجام شده است.
- تاریخ درج خبر : دوشنبه ٥ آذر ١٤٠٣ - ١٤:٣٩
- /
- ارسال به دوست
- نسخه چاپي
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |