پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان امور عشایر ایران:

نمایشگاه های عرضه تولیدات عشایر در کیش و مراکز استانها راه اندازی می شود

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: به دنبال این هستیم در منطقه آزاد کیش و مراکز استانها نمایشگاه های دائمی، فصلی و مناسبتی برای عرضه تولیدات عشایر راه اندازی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، در دیدار تعدادی از زنان تسهیلگر عشایری و مدیران عامل صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری با رئیس سازمان امور عشایر ایران، عباس پاپی زاده با اشاره به اینکه برای معرفی توانمندی های زنان عشایری و عرضه تولیدات آنان برنامه ای در دست تدوین داریم، اظهار داشت: به دنبال این هستیم در مرکز هر استان در سه سطح دائمی، فصلی و مناسبتی نمایشگاه هایی برای عرضه تولیدات عشایر راه اندازی کنیم و این موضوع را به موضوع گردشگری نیز وصل کنیم.

وی ادامه داد: راه اندازی نمایشگاه دائمی برای ارائه محصولات تولیدی عشایر را در منطقه آزاد کیش در دست پیگیری داریم چراکه این منطقه به دلیل مسافرت مردم از بخش های مختلف و همچنین حضور میهمان های خارجی و نشست های بین المللی، محل و ظرفیت بسیار خوبی برای عرضه تولیدات عشایر است.

پاپی زاده با اشاره به اینکه برخی از کشورها که عشایر دارند علاقه مند هستند با ما تبادل فرهنگی و اقتصادی داشته باشند، بیان کرد: باید استاندارد تولیدات صنایع دستی عشایر را بالاتر ببریم و در نمایشگاه های بین المللی حضور پررنگ داشته باشیم و این محصولات را عرضه نماییم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: به همان اندازه ای که برای تولید زحمت کشیده می شود باید برای بسته بندی، ارائه و عرضه تولیدات عشایر نیز در شکل و قالب مشتری پسند تلاش شود.

وی با اشاره به ضرورت توجه به نمادهای عشایر و پوشش اصیل در طراحی مد و لباس ایرانی، گفت: لباس زنان و مردان عشایر هنوز هم برگرفته از هویت فرهنگی و تمدنی ایران است و در صورت توجه به این ذخیره های تاریخی در مقابل پوشش های غیر ایرانی که نه نماد و فرهنگ ایرانی است و نه با نیازهای مردم ما سازگار است، می توان در طراحی مد و لباس از آنها استفاده و پوشش ایرانی بروز و مناسبی را به جامعه جهانی معرفی کرد.

 

حمایت از صندوق های اعتبارات خرد زنان عشایری با پرداخت تسهیلات

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به ضرورت تامین تسهیلات و ایجاد شبکه های خوشه ای در استانها و شهرستان ها برای عرضه محصولات تولیدی عشایر، اظهار داشت: امسال آمادگی این را داریم برای حمایت از صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری میزان تسهیلات پرداختی را تا چند برابر افزایش دهیم.

وی تاکید کرد: باید در استان ها شبکه ای از فعالین بانوان عشایری ایجاد کنیم و در این شبکه به صورت خوشه ای بین اعضا ارتباط برقرار شود و تسهیلات در اختیار آنان قرار داده شود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین گردشگری عشایر را ظرفیتی برای ایجاد درآمد برای عشایر عنوان کرد و گفت: از زنان عشایری که در حوضه های صنایع دستی و گردشگری فعالیت می کنند حمایت می کنیم.

فرانک یوسفی نیا معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت جامعه عشایری را زنان تشکیل می دهند، گفت: بیشترین فعالیت در مناطق عشایری را زنان انجام می دهند به گونه ای که هم در خانه داری و هم در فعالیت های تولیدی و اقتصادی خانوار مشارکت فعال دارند.

وی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای تامین تسهیلات برای صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری، به ضرورت ارتقاء جایگاه امور زنان در سازمان و امور عشایر استانها اشاره کرد و  افزود: این موضوع را به صورت ویژه پیگیری می کنیم.

در این نشست، زنان تسهیلگر عشایری و مدیران عامل صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری نیز با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های زنان عشایری در تولید، خواستار حمایت هرچه بیشتر سازمان و سایر دستگاه های مرتبط بویژه در پرداخت تسهیلات برای توسعه مشاغل و  صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری شدند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش های این زنان تسهیلگر عشایری که در استان های خوزستان، کرمان و آذربایجان شرقی در توسعه فعالیت های تولیدی زنان عشایری فعالیت می کنند، قدردانی کرد. 

 

  • تاریخ درج خبر : سه شنبه ٢٦ مهر ١٤٠١ - ١١:٥٩
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: