پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


انتصاب اولین معاون زن در سازمان امور عشایر ایران

افزایش تصدی زنان در سطوح مدیریتی در دستگاه‌های اجرایی

با انتصاب سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران از سوی دکتر علائی مقدم، اولین معاون زن از زمان تاسیس این سازمان، منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، هفته گذشته شاهپور علائی مقدم رئیس سازمان امور عشایر ایران در ابلاغی "فرانک یوسفی نیا" را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست معاونت توسعه و مدیریت این سازمان منصوب کرد.

این برای اولین بار در طول تاریخ سازمان امور عشایر ایران است که یک زن در سطح مدیران ارشد در این سازمان منصوب می شود.

خانم یوسفی نیا با بیش از 27 سال سابقه کاری در سازمان امور عشایر، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت مالی است. وی اولین زنی است که به عنوان مدیر، مسئولیت مدیریت مالی و ذیحسابی سازمان امور عشایر را از سال 93 تا 98 برعهده داشته است.

وی که در طول خدمت خود دو بار به عنوان کارمند نمونه انتخاب شده است، از ابتدای سال 99 نیز به عنوان مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان امور عشایر منصوب شده بود و در روز چهارشنبه یک بهمن ماه 99 از سوی دکتر علائی مقدم با حفظ سمت به عنوان سرپرست توسعه مدیریت و منابع سازمان منصوب شد.

انتصاب معاون زن در سازمان امور عشایر ایران از سوی رئیس این سازمان را می توان در راستای سیاست های ابلاغی دولت برای ارتقا جایگاه زنان در سطوح مدیریتی دستگاه های اجرایی کشور قلمداد کرد.

درحال حاضر سه معاون مدیرکل در دفاتر امور تعاونی ها، مطالعات و فن آوری اطلاعات سازمان امور عشایر، معاون مدیر امور عشایر بوشهر و رئیس امور عشایر شهرستان نیکشهر در سیستان و بلوچستان از بانوانی هستند که در پست مدیریتی به قشر تولیدکننده عشایر که نیمی از آنان را زنان تشکیل می دهند، خدمت می کنند.

 

افزایش تصدی زنان در سطوح مدیریتی در دستگاه‌های اجرایی 

یکی از سیاست های دولت "تدبیر و امید" ارتقا جایگاه زنان در سطوح مدیریتی دستگاه های اجرایی کشور بوده است. در همین راستا در تیر ماه 1396 در شورای عالی اداری کشور مصوب شده بود 30 درصد از مدیران دستگاه های اجرایی از میان زنان انتخاب شوند.

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده روز دوشنبه 2 آبان 99 در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کارنامه دولت در امور زنان، گفته بود: حضور زنان در پست های مدیریتی در ابتدای دولت یازدهم نزدیک به ۵ درصد بود که در اوایل دولت دوازدهم به ۱۲ درصد رسید و در حال حاضر بر اساس آخرین آمار گزارش شده، حضور زنان در پست های مدیریتی بیش از ۲۳ درصد است.

وی افزوده بود: پیش بینی می کنیم در صورت ادامه این روند، زنان بر اساس توانمندی هایی که از خود نشان می دهند، در پایان دولت بیش از ۲۵ درصد پست های مدیریتی را به خود اختصاص دهند.

ابتکار اضافه کرده بود: در سه سال اخیر، هشت هزار مدیر زن در سطوح مختلف منصوب شدند و دزر حال حاضر ۹۶ مدیر زن در سطح عالی، دو هزار و 931 مدیر زن در سطوح میانی و ۱۶ هزار ۵۰۰ مدیر زن در سطوح پایه مدیریتی دستگاه های اجرایی حضور دارند.

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ٥ بهمن ١٣٩٩ - ١٩:٤٦
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: