برای اجرای پروژههای تامین آب و راه
۱۶.۵ میلیارد تومان ارزش افزوده سهم عشایر اهر تا شهریور سال آینده اختصاص می یابد
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی گفت: ۱۶.۵ میلیارد تومان ارزش افزوده برای اجرای پروژههای عمرانی تامین آب و راه در مناطق عشایری شهرستان اهر تا شهریور ۱۴۰۴ اختصاص داده می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر آذربایجان شرقی، علی سبزیچی در شورای عشایری شهرستان اهر اظهار داشت: اعتبارات ارزش افزوده اختصاص یافته در حوزههای آب و راه هزینه خواهد شد و در صورت تصویب در کمیته برنامهریزی شهرستان، قراردادهای لازم منعقد میشود.
وی با بیان اینکه برنامهریزی شده نوروزگاههای عشایری در ۳۰ کیلومتری شهرهای استان برپا و مسافران نوروزی از خدمات آن بهرهمند شوند، افزود: در صورت اخذ مجوزهای لازم، یکی از نوروزگاه ها در محل امور عشایر شهرستان اهر، واقع در جاده مشگین شهر، راه اندازی می شود.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی ادامه داد: این اقدام علاوه بر معرفی فرهنگ عشایر استان، موجب توسعه گردشگری و افزایش تعاملات اقتصادی عشایر خواهد شد.
سبزیچی با اشاره به انتقال اداره امور عشایر اهر به داخل شهر، گفت: این انتقال باعث خواهد شد عشایر شهرستان دسترسی آسانتری به خدمات امور عشایر داشته باشند و امور مربوط به آنان با سهولت بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به لزوم تخصیص اعتبارات متناسب با جمعیت عشایری، ابراز کرد: دستگاههای اجرایی موظف هستند بر اساس نیازسنجی سالانه، بودجه لازم را برای رفع مشکلات عشایر اختصاص دهند.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: شوراهای عشایری با هدف پیگیری نیازهای جامعه عشایری و هماهنگی بیشتر بین دستگاههای اجرایی برگزار میشود.
سبزیچی با اشاره به ضرورت ارائه خدمات درمانی در مناطق عشایری، اظهار داشت: دستورالعمل احداث خانههای بهداشت عشایری در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شده اما دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیازسنجی این پروژه را صفر اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه طبق دستورالعملهای موجود، فاصله یک فرد عشایری با نزدیکترین مرکز درمانی باید حداکثر پنج کیلومتر یا ۱۵ دقیقه باشد، افزود: در صورت موافقت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آمادگی داریم مکانهای مناسب برای ایجاد خانههای بهداشت سیار را شناسایی و با انجام نیازسنجی مختصات UTM این مناطق را تعیین و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهیم.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی با اشاره به تفاوت ارائه خدمات درمانی در مناطق عشایری و روستاها، گفت: هنگامی که یک فرد عشایری برای دریافت خدمات درمانی به روستا مراجعه میکند، آمار او در لیست افراد روستایی ثبت میشود که همین موضوع باعث اختلاف در آمارهای دانشگاه علوم پزشکی با مرکز آمار شده است.

نظر دهید