امروز : 01 فروردین 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1403/12/15 - 19:21
  • تعداد بازدید : 101
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر جهاد کشاورزی:

تشکیل فراکسیون کشاورزی پویا و عشایر در مجلس نشان‌دهنده اهمیت بخش کشاورزی است

وزیر جهاد کشاورزی با قدردانی از همکاری و مشورت نمایندگان فراکسیون کشاورزی پویا و عشایر مجلس شورای اسلامی، گفت: تشکیل این فراکسیون به صورت جامع و فراگیر در مجلس، نشان‌دهنده اهمیت بخش کشاورزی است و می‌تواند به پیشبرد کارهای بخش کشاورزی کمک شایانی کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، غلامرضا نوری قزلجه در نشست فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس با اشاره به اهمیت تشکیل این فراکسیون در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: حضور تمام ذینفعان و نمایندگان در این نشست نشان می‌دهد که بحث امنیت غذایی و بخش کشاورزی به تدریج جایگاه خود را در جامعه پیدا می‌کند.

وی از پیشگامان تشکیل فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس تقدیر کرد و گفت: تشکیل این فراکسیون می‌تواند به پیشبرد کارهای بخش کشاورزی کمک شایانی کند.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: در برنامه هفتم توسعه اهداف و سنجه‌های خوبی در حوزه کشاورزی تعیین شده است و بنا داریم تا جایی که بتوانیم این اهداف را به بهترین شکل ممکن اجرا کنیم.

نوری قزلجه با اشاره به لزوم تأمین منابع مالی برای تحقق اهداف برنامه هفتم، گفت: تحقق اهداف برنامه هفتم در بخش کشاورزی نیازمند پیش‌بینی و تأمین منابع لازم در بودجه‌های سنواتی دارد و بررسی‌‌های اولیه نشان می‌دهد که ممکن است در برخی حوزه‌ها به اصلاح سنجه‌‌ها نیاز داشته باشیم و در برخی موارد نیز ممکن است سنجه‌ها کاهش یا افزایش پیدا کند، چرا که اخیراً ظرفیت‌های جدیدی در بخش کشاورزی کشف شده که می‌تواند به خودکفایی کشور در برخی اقلام کمک کند.

وی اظهار کرد: در برخی موارد ممکن است حتی فراتر از برنامه عمل کنیم، اما در برخی حوزه‌ها نیز به دلیل محدودیت‌ها، ممکن است نتوانیم به سنجه‌های تعیین شده دست یابیم که این موارد احتمالاً به صورت لایحه یا طرح به مجلس ارائه می‌شود تا نمایندگان در مورد آنها تصمیم ‌گیری می‌‌کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اهمیت سرمایه‌ گذاری در حوزه‌ های آب، خاک و صنایع تبدیلی، گفت: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های کشاورزی، به ویژه در حوزه‌های آب، خاک و صنایع تبدیلی، نیازمند سرمایه و منابع مالی است چراکه بدون این منابع، تحقق اهداف برنامه‌ دشوار است.

نوری قزلجه یادآور شد: نباید فراموش کنیم که همه چیز به منابع بودجه‌ای و برنامه‌ای محدود نمی ‌شود و می‌توانیم با افزایش بهره‌وری، استفاده از علم و فناوری، تحقیقات و پژوهش‌ و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، با کمترین منابع به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به نقش بهره‌وری در رشد بخش کشاورزی، افزود: حدود یک سوم رشد مدنظر در قانون برنامه از محل بهره‌وری است و امیدواریم با اتکا به توانمندی‌های موجود در بخش کشاورزی، سهم بهره‌وری را حتی بیش از این افزایش دهیم البته با منابع اندک نیز می‌توانیم نتایج قابل توجهی در بخش کشاورزی به دست آوریم.

مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب