امروز : 14 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 13:38
  • تعداد بازدید : 807
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
فرماندار قرچک:

عشایر نماد بارز تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی هستند

مسعود مرسل پور گفت: عشایر با تولیدات دامی و زراعی نماد بارز تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب هستند.

فرماندار قرچک گفت: عشایر با تولیدات دامی و زراعی نماد بارز تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب هستند.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، مسعود مرسل پور در آئین آغاز به کار جشنواره روستایی و عشایری شهرستان قرچک که با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و رئیس سازمان امور عشایر در روستای ولی آباد قرچک برگزار شد اظهار کرد: عشایر با تولید محصولات کشورزی ، پیشگام در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب می باشند.


 


وی اظهار کرد: عشایر جامعه تولید کننده ای هستند که با زندگی خودگردان و برون گرا ، پیشرو در فرهنگ اقتصاد مقاومتی محسوب می شوند.


 


مرسل پور افزود: دولت تلاش دارد تا با اجرای طرح های ویژه فرهنگی ، اقتصادی ، بهداشتی و درمانی ، جامعه عشایری را از تمام خدماتی که به شهروندان عادی ارائه می شود ، برخوردار سازد که اغلب این طرح ها عملیاتی و اجرا شده است.


 


فرماندار قرچک بیان داشت: روستائیان و عشایر قرچک همواره آماده اند تا در مسیر نهادینه شدن طرح های اقتصاد مقاومتی و فرامین رهبر معظم انقلاب و اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید وارد میدان شوند و اثر گذار باشند.


 


وی بیان کرد: شهرستان قرچک به واسطه توجهات دولت یازدهم به حوزه روستایی از توسعه و پیشرفت متوازنی برخوردار شده است ولی به دلیل عدم برخورداری از امکانات زیر بنایی و استعداد و کفایت مالی با محدودیت هایی مواجه است که توجه ویژه مسئولان ملی و استانی می تواند بسیاری از این محدودیت ها را برطرف کند.


 


مرسل پور گفت: ارائه تسهیلات ارزان قیمت، ایجاد بازار خرید محصولات تولیدی، ایجاد مرکز عرضه مستقیم تولیدات و حذف دلالان و واسطه ها می تواند مردم این منطقه را به بالندگی در بخش اقتصادی رسانده و آن ها را برای تولید بیشتر یاری رساند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب